Thursday, April 18, 2013

Besim dina viktime e kameres se fshehur (Video)

Humoristi i njohur kosovar Besim Dina ka rene ne kurth te nje kamere te fshehte te organizuar nga koleget e tij te emisionit "Oxygen Show". Besim Dina provokohet nga nje femer dhe reagimet e tij jane te vecanta, shikoni ne video se si reagon.

KLIKO NE KATRORIN MEPOSHTE PER TE SHIKUAR VIDEON: